Szállodánk

Elixír Medical Wellness Hotel

Szállodánk 2015-ben nyitotta meg kapuit Mórahalom központjában medical wellness szállodaként 29 szobával és 64 férőhellyel.

2021-ben további 2 db földszinti szobával bővültünk, valamint a hozzánk érkező családok igényeire reagálva a nagyobb alapterületű kétágyas szobákat háromágyassá alakítottuk, így jelenleg a hotel 31 szobával és 81 férőhellyel üzemel.

Szobáink a szálloda két emeletén, valamint a földszinten helyezkednek el.

Az épületben étterem, kezelőhelyiségek, gyógytorna terem, wellness részleg (Spa Relax pihenő sószoba, terápiás medence, finn szauna) valamint a Family Kuckó játszósarok teszik teljessé a kínálatot.

Éttermünkben a félpanziós ellátás keretében bőséges büféreggelit, valamint változatos svédasztalos vacsorát kínálunk vendégeinknek, ezen kívül minden délben menü ebéd is elérhető széleskörű ételkínálattal.

A hotel közvetlen összeköttetésben áll a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdővel, valamint a gyógyászati kezeléseket biztosító Móra-Vitál Járóbeteg-szakellátó és Fürdőgyógyászati Központtal. A fürdőbe fedett, fűtött átjárás biztosított, így vendégeink köntösben is kényelmesen átsétálhatnak. A szálloda minden emeletéről közvetlen átjárás biztosított a gyógyászati részlegre is, így vendégeink bármelyik emeltről egyszerűen, kényelmesen eljuthatnak kezeléseikre.