Zöld Szálloda 2017-18.

 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetség több mint 20 éve írta ki először a „Zöld Szálloda" pályázatot annak elősegítésére, hogy a MSZÉSZ zöld mindennapjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bíró környezettudatos gondolkodás teret nyerjen. A szállodaüzemeltetők sokat tudnak tenni a hatékony energiafelhasználással, a víztakarékossággal, a környezetet kímélő tisztítószerek, anyagok felhasználásával, közvetlen környékükről történő árubeszerzéssel és sok más intézkedéssel.

Az MSZÉSZ „Zöld Szálloda" pályázatán idén szállodánk is indult. A bírálat során bebizonyosodott, hogy az Elixír is méltán jogosult a cím viselésére. A hotel elkötelezett a környezettudatos működés mellett, példát kíván mutatni vendégeinek illetve a vele kapcsolatban álló vállalkozásoknak a fenntartható működés tekintetében.

A „Zöld Szálloda" díjat Berta Zsolt szállodaigazgató vette át a Bükfürdőn rendezett, közel 300 résztvevővel zajló MSZÉSZ közgyűlésen. A szálloda vezetése küldetésének tekinti az általa meghatározott környezetvédelmi célok maradéktalan megvalósítását a jelenlegi minőségi szint megtartása mellett illetve a szálloda vendégigényekhez és a trendekhez igazodó folyamatos fejlesztését.

AJÁNLATKÉRÉS/FOGLALÁSHírlevél Feliratkozás

E-mail cím:*