Elixír Medical Wellness Hotel Mórahalom

infoblokk hotel

 

Mórahalom

Köszöntjük Mórahalom régi és új vendégeit! Kisvárosunk rövid múltja ellenére gyors tempóban fejlődik. Célunk, hogy kényelmesebbé és emlékezetesebbé tegyük pihenését. Ismerje meg a város hangulatát és élje át az itt lakók mindennapjainak nyugalmát! A pihenést és az aktív kikapcsolódást kedvelők számára is kiváló választás a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő és a település gazdag programkínálata. Kapcsolódjon ki családjával, gyermekeivel, barátaival, miközben a gyógyvíz jótékony hatása segíti a gyógyulásban. A várost körülvevő természeti értékek felkutatásával új ismereteket szerezhet, fedezze fel a környéken egyedülálló Bivalyrezervátumot és járja be a tanösvényeket.

 

 

Szállodánk

 

Dél-Alföld legújabb medical wellness szállodája Szegedtől 20 km-re, az M5-ös autópályától 12 km-re, Mórahalmon található.

A Szent Erzsébet Gyógyfürdővel összeépülő háromcsillagos hotel elsősorban az egészségturisztikai szolgáltatásokra fókuszál. 


 

Szobáink

Családbarát szállodánk 29 elegáns szobával, köztük akadálymentes szobákkal és családi lakosztályokkal rendelkezik. Zuhanyzós fürdőszobás szobáinkban LCD televízió, telefon, ingyenes WIFI, minibár, széf, hajszárító, fürdőköpeny és légkondicionáló biztosítja vendégeink kényelmét. A gyermekes családok igénybe vehetik a következő szolgáltatásokat: babaágy, fürdető kád, gyermek fürdőköntös.

Szobai tájékoztatónk megtekinthető ITT.

 

Standard szoba

A szálloda két emeletén 26 standard szobával rendelkezik, amelyek között található franciaágyas, külön ágyas és két akadálymentesített szoba is.

 

 

Akadálymentesített standard szoba

A szálloda két darab akadálymentesített szobával rendelkezik, melyek mozgáskorlátozott vendégeink kényelmét igyekeznek biztosítani. A két fő részére kialakított szobák lamináltpadló burkolattal, a mozgáskorlátozottak igényeinek megfelelő kialakítású zuhanyzóval, wc-vel és mosdóval vannak felszerelve, ezenfelül a szobákban nővérhívó is elérhető.

 

 


Családi szoba

Az első emeleten található szobát kifejezetten családok számára alakítottuk ki, amely négy fő részére biztosít kényelmes elhelyezést. A szoba egy franciaágyas és egy külön ágyas lakrészből, valamint egy fürdőszobából áll.

 

 


Családi lakosztály

A három légterű lakosztály nagy családok, baráti társaságok pihenését szolgálja. A nappaliból, egy franciaágyas és egy külön ágyas hálórészből álló szoba négy fő elhelyezését biztosítja. A tágas nappali kényelmesen pótágyazható. Az első és a második emeleten is található egy-egy lakosztály.

 

 

 

 

Pályázatunk

Kedvezményezett neve: Móra-Art Kulturális Kft.
Projekt címe: Elixír Medical Wellness Hotel*** Mórahalom kialakítása
Projekt kódszáma: DAOP-2.1.1/I-12-2012-0007
Támogatás összege: 496.790.000 Ft
Támogatás mértéke: 70 %
Tervezett befejezési dátum: 2015.06.30.

Közreműködő szervezet: www.darfu.hu

Rövid projekt összefoglaló:
A fejlesztés a Szent Erzsébet Gyógyfürdő szomszédságában egy új 29 szobás, 3 csillagos Elixír Medical Wellness Hotel és az ehhez kapcsolódó kezelő és kiszolgáló helyiségek, valamint egészségügyi szolgáltatások kialakítására irányul.
A legújabb trendek egyike a medical wellness, amely ötvözi az orvostudományt és a wellnesst, irányt mutatva a jövőbeni wellness- és egészségügyi szektor fejlődésének, így nem különálló ágként, hanem a gyógy- és a wellness turizmus ötvözeteként fogható fel. Jelenleg a térségben egyedülálló új szolgáltatás. A kezelések igénybevételére kúraszerűen, orvosi vizsgálat után kerül sor.
A gyógyszolgáltatások alternatív gyógymódokkal történő kiegészítésével az eddigi, betegigényekhez igazodó, probléma specifikus vendég-, és betegellátás bővítését kívánják elérni.
A projekt keretében megépítésre kerülő szálloda képes versenyképes áron magas minőségi szolgáltatások mellett egészségügyi terápiás programokat kínálni, amelyek a terápiák időtartama miatt prognosztizálják a 4-5 napos vagy azt meghaladó tartózkodási időt.
Az épület fűtése termál energia rendszer segítségével lesz biztosítva, amely nagymértékben hozzájárul a gazdaságos működési feltételek kialakításához.
A nyitás 2015. januárjában várható. A projekt összköltsége 709 millió 700 ezer forint, az összegnek 70 százaléka uniós támogatás.
A Móra-Art Kulturális Kft. 496 millió 790 ezer forint összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv, Dél-Alföldi Operatív Program keretén belül.

AJÁNLATKÉRÉS/FOGLALÁSHírlevél Feliratkozás

E-mail cím:*