Fogászat

 

 

A NorDent Smile fogászati rendelő az Elixír hotel közvetlen szomszédságában a Móra-Vitál egészségközpont első emeletén helyezkedik el. A rendelő a hotellal közvetlen összeköttetésben áll, így a hotel vendégei, illetve a rendelő páciensei szobájukból az azonos szinten elhelyezkedő rendelőbe rendkívül könnyen és akadálymentesen tudnak eljutni.

Fogászati szolgáltatások terén a rendelő általános fogászati ellátással, konzerváló, esztétikai fogászattal, fogpótlások készítésével és szájsebészettel, implantológiával foglalkozik. A NorDent Smile kiemelt partnere a neves svéd Nobel Biocare implantátum gyártó cégnek és a magyarországi ajánlott rendelők listáján található ( http://fogorvoskereso.nobelimplant.hu/?spot=dental-norge-kft ).

 

A rendelőt a jó szakemberek mellett a korszerű eszközök, felszerelések és fogászati anyagok jellemzik, hogy ezen a téren is a legjobbat nyújthassa a pácienseinek. Digitális panoráma röntgennel és intraorális röntgennel biztosított a pontos diagnózis és a megfelelő kezelési tervek elkészítése.

 

További információkért, időpont foglalásért kérjük hívják a +36 70 252 5595 –ös telefonszámot vagy írjanak a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.


AJÁNLATKÉRÉS/FOGLALÁSHírlevél Feliratkozás

E-mail cím:*