Az Év Hotele Közönségszavazás

 

930 x 180 elixir 2017 adw szavazz

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat.

Decemberben az alföldi régióban üzemelő szállodáké lesz a főszerep. A versenyben az Elixír Medical Wellness Hotel is részt vesz! Hotelünk ismét versenybe száll, ezúttal A HÓNAP HOTELE címér, melyre december 17-től lehet majd szavazni!

 

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.azevhotele.hu/hotel.php oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak!

 

SZAVAZOK

 

AJÁNLATKÉRÉS/FOGLALÁSHírlevél Feliratkozás

E-mail cím:*