Az Év Hotele Közönségszavazás

az ev hotele 1 helyezett december

Véget ért AZ ÉV HOTELE 2017. Közönségszavazás döntője, melyben az Elixír Medical Wellness Hotel is részt vett. A nézők január folyamán két hétig szavazhattak AZ ÉV HOTELE című műsorban szereplő 8 régió legjobbnak választott szállodáinak egyikére.

Szállodánk 4. helyezett lett AZ ÉV HOTELE közönségszavazáson, amely a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének szakmai támogatásával zajlott.

Minden hónapban egy-egy magyarországi régió legjobb szállodáját választották meg. Decemberben az Alföld régióból hotelünk bizonyult a legjobbnak, így elnyerte a HÓNAP HOTELE díjat és ezzel indulhatott AZ ÉV HOTELE címért.

A verseny teljes kilenc hónapja alatt a közönségszavazáson induló 46 hotelre 114.287 db szavazat érkezett és összesen 75.441-en voksoltak. A 46 szálloda közül végzett a 4. helyen az Elixír, így az ország legjobb szállodáinak sorába lépett.

Az Elixír Hotel teljes csapata köszöni a leadott szavazatokat és a bizalmat. Óriási elismerés számunka, hogy az Alföld legjobb hotelének választott minket a közönség. Az pedig, hogy az országos versenyben 4. helyet sikerült elérnünk nagyon pozitív megerősítés számunka. Magyarország legújabb medical wellness szállodájaként ígérjük, hogy munkatársainkkal a jövőben is azon dolgozunk, hogy magas színvonalú szolgáltatást biztosítsunk.

 

AJÁNLATKÉRÉS/FOGLALÁS



Hírlevél Feliratkozás

E-mail cím:*