Élménytúrák Segway PT-n!

2017-07-01-től

A városnézés és túrázás felejthetetlen, izgalmas és különleges élménnyé válik. Válogass a legnagyobb túrakínálatból! Legyen szó városnézésről, kirándulásról vagy bármilyen különleges baráti vagy akár céges programról, a Segway PT révén emlékezetes és szórakoztató eseménnyé válik.

 

A3 Hotel png

 

VÁROSJÁRÓ TÚRÁK

Válj Szegedivé

Változatos túránk Szeged élettel teli "deákvárosán" keresztül, a régi várfal mentén a Tiszát érintve és a szecessziós építészet hazai csúcsteljesítményeit sem kihagyva ér körbe.

 

Egy szelet Párizs

Szeged tele van rejtett kincsekkel. A klasszikus belvárost elhagyva ezek egy részével és a város életét meghatározó történetekkel is megismerkedünk XXL városjáró túránkon.

 

Boszorkányosság

Boszorkányégetés, bombatölcsérek.... Aggodalomra semmi ok, épp csak teszünk egy kis kitérőt a belvároshoz közeli ártéri erdőben. Kis létszámú 2 az 1-ben túránk városnézés és egy csipet off-road élmény is egyben.

 

FELFEDEZŐ TÚRÁK

Vizek világa

Szeged = Tisza. Ennél kicsit összetettebb a képlet. Túránk a város Tiszántúli oldalán halad, a Holt-Maros árnyékos, fűzligetes sétányának mentén, majd idővel kiderül az is, ki a "legény a gáton".

 

Ligetek, kertek

Utunk újszegeden, a Holt-Maros sétány mentén halad Szőreg határig, majd visszakanyarodva elérjük az egyetemi Füvészkertet. A kertben részben Segwayen, részben gyalogosan mozgunk, így a trópusi és mediterrán házak, valamint a tavak is kényelmesen körbejárhatóak.

 

Bivalyok világa

Mórahalom központjából a vidéket átszelve érünk ki a "bivalyos tóhoz". Az egykori gazdasági kisvasút nyomvonalán haladva megismerkedünk Szeged egykori tágas külsőségeinek életével, múltjával és jelenével. A rezervátumnál frissítő házi bodza- mentaszörp várja vendégeinket.

 

Határtalan

Extra hosszú "egész napos" program Szeged vidékén. A Tisza töltésén majd a határig suhanunk, ahol megpihenhetünk hazánk a egyik mélypontján kialakított árnyékos megállóhelyen. Innen visszafelé haladva falusias környezetben érjük el Szőreg "dombjait", majd a Holt-Maros sétány mentén, ligetes környezetben kanyargunk vissza kiindulási helyünkre.

 

TEREPJÁRÓ TÚRÁK

Árkon-bokron

Az Alföldön is lehet terepezni. Árterek, töltésoldal, BMX-es dirt pálya.... Persze senkit sem karunk elrettenteni, sőt! Túránk számos fakultatív elemet is tartalmaz, melyet a bevállalósabbak ki is próbálhatnak.

 

AJÁNLATKÉRÉS/FOGLALÁS



Hírlevél Feliratkozás

E-mail cím:*