Kozmetika

kozmetikaaaaaaa2015

 

 

 

 

 

BEAUTY ELIXÍR SZALON

 

Pulainé Szaniszló Anikó kozmetikus mester vagyok, a Beauty Elixír kozmetikusa. Több mint 20 éve dolgozom a szakmámban, és mindemellett folyamatosan tanulok és tanítok.

A kozmetikámban használt anyagokat azért választottam ki, mert magas színvonalú munkavégzést tesznek lehetővé. Minden termék professzionális és megfelel a legszigorúbb minőségi elvárásoknak. Rendszeresen részt veszek szakmai tréningeken, minden újra nyitott vagyok, minek köszönhetően naprakész szolgáltatást nyújtunk. A belépő vendég alapos diagnózis után személyre szabott kezelést kap.

A kezelésekhez GIGI Cosmetics és az Aromatruth termékeket használom!

 

gigi cosmetics

 

A GIGI Cosmetic Laboratories, Izrael legnagyobb kozmetikai vállalata – melyet 1957-ben alapított a Magyarországon született  Eliezer Landau – 1991 óta van jelen a magyar piacon.

A GIGI kozmetikumokat egyetemi és gyógyszergyári kutató laboratóriumokban kísérletezik ki. A forgalomba hozatala is csak igen szigorú engedélyezési eljárás után lehetséges.

A Cég biztosítja a gyógyhatású termékektől a dekorkozmetikumok széles skáláját. Minden nappali krémje tartalmaz UV-filtert, ami megvédi a bőrt a nap káros sugaraitól, de ugyanakkor nem gátolja meg a bőr egészséges barnulását. Termékei, megoldást nyújtanak minden korosztály és minden bőrtípus problémáira.

 Az Aromatruth illóolajok professzionális felhasználásra készült, prémium kategóriás, aromaterápiás kezelésekhez gyártott, megbízható angol minőségű illóolajok.

 

Az aromaterápia napjainkban virágkorát éli. Egyre többen ismerik fel a természetes gyógymódok fontosságát szemben a mesterség

aromatruth

esen előállított gyógyszerekkel és kozmetikumokkal. Sokan fordulunk a hagyomány által kínált megoldásokhoz, köztük az aromaterápiához.

Az Aromatruth illóolajok professzionális felhasználásra készült, prémium kategóriás, aromaterápiás kezelésekhez gyártott, megbízható angol minőségű illóolajok.

Az aromaterápia napjainkban virágkorát éli. Egyre többen ismerik fel a természetes gyógymódok fontosságát szemben a mesterségesen előállított gyógyszerekkel és kozmetikumokkal. Sokan fordulunk a hagyomány által kínált megoldásokhoz, köztük az aromaterápiához.


Mire jók az illóolajok?


Az illóolajok felhasználási lehetősége igen változatos. Ma már bizonyított tény, hogy az illóolajok a betegség megelőzésében, enyhítésében, fájdalomcsillapításban is alkalmazhatóak.
Általánosságban véve erősítik az immunrendszert és nagy szerepet játszanak a szépségápolásban is. Serkentik a bőrréteg sejtképződését és anyagcseréjét. Megnyugtatják az érzékeny bőrt és enyhítik a gyulladásokat. Azonban mindezeket az előnyöket csak a természetes forrásból nyert és vízgőz-desztillációval, vagy préseléssel kivont illóolajoktól várhatjuk.
Az Aromatruth olajai megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek is, mindegyike vízgőz-desztillációval készül, első lepárlású, 100% tisztaságú.

 

 

KOZMETIKAI KEZELÉSEK listája megtekinthető itt!

Az ÁRLISTA megtekinthető itt!

 

Sok szeretettel várok mindenkit, aki egyszerre vágyik szépülni és pihenni.

Bejelentkezés: Pulainé Szaniszló Anikó: +36 (30) 556-1756

 

elixir beauty 210 x 297 2015 freklam2

AJÁNLATKÉRÉS/FOGLALÁSHírlevél Feliratkozás

E-mail cím:*