Energiaterápia

 

A lélek és test egészségének rendszere, működésük összhangja kell ahhoz, hogy igazán bele tudjunk állni a létezésünkbe, hogy lássuk és szeressük magunkat, és teremteni tudjuk azt a valóságot, amit szeretnénk.

 

A testi és lelki összhang, harmonikus működés elérésében tudunk segíteni a ThetaHealing®, az Access Consciousness® eszközeivel.

 

Mikor fordulj hozzánk?
- Ha elakadtál, beragadtál egy élethelyzetbe és nem tudsz továbblépni.
- Ha egészségügyi gondokkal, visszatérő problémákkal küzdesz.
- Ha szeretnél sikeres lenni.
- Ha több önbizalomra, önbecsülésre vágysz.
- Ha szeretnél boldogabb, kiegyensúlyozott, minőségi életet élni.

 

Milyen területeken tudunk neked segíteni?
- stresszkezelés
- családon belül, munkahelyen kialakult konfliktusok kezelése
- fizikai betegségek, lelki traumák oldása reki-blossom- párkapcsolati, szexuális problémák megszüntetése
- önszabotáló minták, belső akadályok eltörlése
- pénzügyi gondok, hiányállapotok megszüntetése
- gyermekek esetében:
o iskolai teljesítmény csökkenése
o figyelemzavar
o beilleszkedési zavarok
o viselkedési problémák
o szorongás
o leválási nehézségek
- fizikai betegségek lelki okainak megszüntetése, test fizikai állapotának javítása


Ha úgy érzed, hogy változtatni szeretnél az életed bármely területén, keress bizalommal minket, várunk! A konzultációkhoz előzetes időpont egyeztetés szükséges!

 

Az ÁRLISTA megtekinthető itt!

 

kuklis   Kuklis Nikoletta
ThetaHealing® konzulens
Access Bars® facilitátor
Access Conscouisness® Testkezelő
Access Energetikai Facelift® Kezelő

+36 (20) 931-6367
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 jojart  Jójárt Edit
ThetaHealing® konzulens
Access Bars® kezelő

+36 (30) 446-2967
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

 

ThetaHealing®

A ThetaHealing® egy kivételes energiagyógyászati technika. Egy meditációs módszer, egy filozófia, amelynek az a célja, hogy közelebb kerülhessünk a Teremtő Erőhöz. Nem épül egyik vallásra sem, de azok mindegyikét elfogadja.
A ThetaHealing® által képes lehetsz arra, hogy a korlátozó hitrendszereidet felszabadítsd, vagy pozitív támogató rendszerekre cseréld.
Ez egy olyan módszer, mely segítségével évtizedes elakadásokat, blokkokat, traumákat tudunk oldani. Így mindenki számára elérhetővé válik a gyors és azonnali változás lehetősége, megadva az esélyt egy jobb, egészségesebb és bőségesebb életre. Változásokat hozhat életed bármely területén, tudatosan újjáteremtve valóságodat.
A ThetaHealing® módszert már több mint 100 országban alkalmazzák. Japánban már kiegészítő terápiaként is alkalmazzák kórházakban. Mind lelki és fizikai szinten egyaránt kifejti hatását.
A tudatalatti mintáink nagy részben (80-95%) befolyásolják jelenünk minden pillanatát.
A ThetaHealing® technika abban segít, hogy a tudatalattiban megbúvó korlátozó hitrendszereket, a gondolati és érzelmi minták által okozott elakadásokat, melyek életünk során megmutatkoznak semlegesítse, törölje és pozitív programokkal helyettesítse. A módszer segít összehangolni a tudatos és tudat alatti szintet lehetővé téve azt, hogy elérjük a céljainkat és megvalósítsuk álmainkat. Segítségével elérheted az egyensúlyt, a bőséget és a boldogságot, ezáltal sokkal teljesebb életet élhetsz.
Tudományos kutatások is bizonyítják, hogy a tudatalatti hitrendszereink irányítják és befolyásolják életünk legfőbb területeit. Azok a programok, melyek a tudatalattinkban futnak, legtöbbször nem azonosak azzal, amit tudatos szinten gondolunk vagy hiszünk.
Például: Tudatos szinten vágyunk a jólétre, bőségre, pénzre. Ha azonban a tudat alatt fut egy korlátozó programunk, akkor hiába vágyakozunk tudatosan a jólétre, a saját korlátozó, tudatalattiban futó hitrendszerünk megakadályoz bennünket a bőség megteremtésében. Ilyen korlátozó hitrendszer ebben a példában lehet az, hogy a pénz rossz dolog, nem boldogít, nehéz és fáradtságos munkával szerezhető meg, meg kell szenvedni érte (ki ne hallotta volna gyerekkorában többször szüleitől, nagyszüleitől).
A módszer segít abban, hogy ezeken a rossz berögződéseken változtassunk, akár azonnal.

 

Access Consciousness®

Az Access Consciousness egy más nézőpont az életről. Lehetővé teszi, hogy bármit megváltoztass, amit nem tudsz megváltoztatni, és mindent megteremts, amire vágysz egy más és könnyebb módon. Az Access célja, hogy megteremtse a tudatosság és egység világát, ahol minden létezik és semmi sincs megítélve. Készen állsz arra, hogy kibővítsd a választások és lehetőségek szintjét, amelyek elérhetőek számodra?
Az Access Consciousness® olyan eszközök és technikák összessége, amelyeket arra fejlesztettek ki, hogy segítsen megváltoztatni bármit, ami nem működik az életedben, hogy másféle életed és valóságod lehessen. Az Access Consciousness® egy folyamatosan alakuló, állandóan változó univerzum. Nem a kognitív elmédből működik. Ha a logikus elme képes lenne megteremteni a változást és különbséget, amire vágysz, már ott tartanál! Készen állsz, hogy felfedezd a végtelen lehetőségeket?

 

Access Bars®

A Barokat futtatni azt jelenti, hogy a fejeden lévő 32 (Bar) pont gyengéd érintésével elengedhetővé válik minden, ami megakadályozza azt, hogy az életben képesek legyünk el- és befogadni. Ezek a korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek amelyeket eddigi létezésünk során elraktároztunk. Szeretnél ezektől megszabadulni?
Az Access Bars módszerét bárki el tudja sajátítani. Ha szeretnéd megtanulni és alkalmazni a családtagjaidon, barátaidon, várunk szeretettel az Access Bars kezelői tanfolyamon.

 

Access Energetikai Facelift® kezelés

Ez egy olyan testkezelés, amivel láthatóan és érzékelhetően ragyogóbb lesz a bőr és vitalizált a test. Visszafordítja az öregedés jeleit az arcon és hasonló hatást ér el a test egész területén. Szakmailag elfogadott világszerte SPA-kban, masszázs rendelőkben, öregedés elleni centrumokban, plasztikai sebészeti rendelőkben és wellness centrumokban.

 

Access Testkezelések®

Csecsemőként még tökéletesen együtt tudunk működni a testünkkel, „vakon" követtük az utasításait, hiszen tudtuk, hogy a testünk sokkal tudatosabb mint mi, azaz sokkal jobban tudja, hogy mi a jó nekünk. Aztán a szüleink, a környezetünk elég gyorsan megpróbál erről leszoktatni minket, és 5-6 éves korunkra szinte teljesen le is zárjuk a testünkkel történő kommunikációt.
Ezek a testkezelések ezeknek a gátaknak a lebontására, az elfojtások felszabadítására szolgálnak, abban különböznek, hogy specifikusabban, célzottabban kezelik az egyes területeket.
Mára már tudományosan is bizonyított, hogy a „negatív gondolatok" a félelem, a bírálatok (akár másé, akár a sajátunk) fizikailag is hatást gyakorolnak a sejtjeinkre, elliptikusabbá, lapítottabbá válnak ezek hatására. Ebben az állapotban azonban megromlik a sejtjeink működése is, és ha huzamos ideig fennáll ez az állapot, akár betegségek is kialakulhatnak ezáltal.
Az Access testkezelései ezeket a deformitásokat javítják, visszaállítva sejtjeink eredeti állapotát, és működését. Ez nagyon jól hangzik, de azért ez sem működik varázsütés szerűen. (És mi lenne, ha még ezt is megengednénk nekik?).
A kezelések nagyon egyszerűek, és mégis nagyon hatékonyak.
Nem mindig van magyar elnevezésük, van amelyiket igazából csak körbeírni lehet. A testkezeléseket általában Access Bars kezelésbe építjük be, de önállóan is működnek sok esetben.
A kezelések időtartama változó, akut problémánál tovább tarthat, de általánosságban 30-40 perc. Access Bars kezeléssel összeépítve 90 percesek általában.
Nálunk elérhető testkezelések:
MTVSS (testműködés helyreállítása): a „választás eszköze", mivel majdnem mindent helyretesz, ahogy a test félreműködhet. Hatalmas hatással lehet az immunrendszerre, pláne, ha az ízületeket kezelik vele. Az MTVSS fel tudja oldani mindazt a változtatást, ami a testünkön történt bármely időben, térben, dimenzióban és valóságban, beleértve azokat is, amikor implantálódtunk, hogy embernek tűnjünk, vagy egyéb célok miatt. Az MTVSS kikulcsolja a programozást, ami visszatartja a tested attól, hogy humanoid megtestesüléssé válhasson.
Generálás, transzformálás, transzmigrálás: azok a módok, ahogyan bármit meg tudsz változtatni. Ahhoz, hogy ezekhez hozzáférjél hajlandónak kell lenned arra, hogy önmagad teljessége legyél.
MDDM – Molekuláris de-manifesztáció és De-molekuláris manifesztáció: de-molekuláris manifesztáció arra utal, amikor valami új teremtődik, ami eddig nem volt, míg a molekuláris de-manifesztáció arra, hogy nemteremtetté teszünk valamit, ami létezik.
Amikor valami olyan jelenik meg a testben, aminek nem kéne, vagy nem jelenik meg, amikor kéne, akkor futtatjuk a DM-et arra, aminek ott kéne lennie, de nincs, és az MD-t arra, aminek nem kéne ott lennie.
Bármilyen helyzetben: az ízületi gondoktól a tumorokon át a szemölcsig, ahol valami extra növekedett, vagy nincs meg valami olyan bőségben, mint kéne.
• Forrástér a toxikus amalgámok feloldásához és megsemmisítéséhez: Részben a toxikus amalgámok is felelősek a testben megjelenő rákért. Az amalgámok kémiai kötését választja szét és így ürülni tudnak a testből.
• Látás helyreállítása: A látás helyreállításán túl segít a homlok- és arcüreg problémák kezelésében is.

 

 

AJÁNLATKÉRÉS/FOGLALÁSHírlevél Feliratkozás

E-mail cím:*